Chefsmenu

Laat u verrassen door al het mooie en lekkere aanbod van het seizoen. Duurzaam, veelal biologisch en streekproducten. Kortom, genoeg inspiratie voor chef-kok Mark van der Horst en zijn brigade om u met ware smaaksensaties te verwennen.  Onze sommelier Rik Ficheroux begeleid voor u de gerechten met uitsluitend afgestemde wijnen.

4 gangen 46,50 wijnarrangement 21,50

5 gangen 56,50 wijnarrangement 26,50

( het Chefsmenu is uitsluitend per tafel te bestellen )

 

Menu Ruitersbosch

Heekfilet I snijboon I avocado I wasabi I wilde rijst I
of
Velouté I Opperdoezer Ronde I brioche I filet américain I truffel I
***
Roodbaars I kokkels I paprika I vadouvan I
of
Hert I bout en stoverij I kweepeer I rode kool I Zeeuws spek I
***
Peer I hazelnoot I karamel I kumquat I
of
Kaas I 5 soorten I diverse garnituren I supplement €5,00 I

€37,00


 


MENU DU CHEF
    |   
VOORGERECHTEN    |    HOOFDGERECHTEN    |    DESSERTS

Dr. Batenburglaan 111 • 4837 BP Breda
T (076) 88 98 000 • E info@restaurantruitersbosch.nl