Chefsmenu
Laat u verrassen door al het mooie en lekkere aanbod van het seizoen. Duurzaam, veelal biologisch en streekproducten. Kortom, genoeg inspiratie voor chef-kok Mark van der Horst en zijn brigade om u met ware smaaksensaties te verwennen. Onze sommelier Rik Ficheroux begeleid voor u de gerechten met uitsluitend afgestemde wijnen.
4 gangen
€ 47,50
wijnarrangement
€ 24,00
***
6 gangen
€ 65,50
wijnarrangement
€ 36,00
***
8 gangen
€ 77,50
wijnarrangement
€ 48,00
(het Chefsmenu is uitsluitend per tafel te bestellen)
Menu Ruitersbosch
Voor een vaste prijs kunt u genieten van een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en dessert naar keuze.
Tonijn
little gem | olijven | suikerboon | basilicum
of
Runderlende
gepekeld | tomaat | zwarte look | basilicum
***
Roodbaars
venkel | gember | radijs | gepofte paprika
of
Boederij eend
rendang | spitskool | paksoi | pinda
***
Bittere chocolade
bramen | rode biet | dragon
of
Kaas
5 soorten | diverse garnituren | supplement €5,00
€38,50
À la carte
Voorgerechten
Oesters
Gillardeau nr 3 | vinaigrette | citroen
€ 4,95 p.s.
Bisque
kreeft | rouille | tomaat
€ 16,75
Hamachi
komkommer | wasabi | yoghurt | koriander
€ 20,50
Buikspek
coquille | rettich | miso | enoki | bergamot
€ 18,75
Eendenlever
kwartel | witte ui | tijm | hazelnoot
€ 22,50
Runderlende
gepekeld | tomaat | zwarte look | basilicum
€ 17,50
Hoofdgerechten
Corvina
kokkels | bataat | chorizo | saffraan
€ 28,50
Salade "Riche"
kreeft | eendenlever | pata negra | Truffel
€ 34,50
1/1 kreeft
look | tomaat | basilicum | citroen
€ 45,50
Entrecote "Sashi"
pompoen structuren | bosui | harissa
€ 30,50
Boederij eend
rendang | spitskool | paksoi | pinda
€ 26,50
Desserts
Bittere chocolade
bramen | rode biet | dragon
€ 10,50
Peer
specerijen | kwark | gorgonzola
€ 10,50
Kersen
karamel | munt | Rodenbach fruitage
€ 10,50
Kaas
5 soorten | diverse garnituren