De keuken van Ruitersbosch is Frans georiënteerd

Met invloeden uit ons eigen land en het zuiden van Europa. De witte brigade werkt uitsluitend met duurzame en dagverse ingrediënten. De menukaart wisselt met elk seizoen en staat in het teken van ambachtelijkheid zoals het bereiden van eigen fonds, soepen, sauzen en patisserie.

scroll

Chefsmenu

Laat u verrassen door al het mooie en lekkere aanbod van het seizoen. Duurzaam, veelal biologisch en streekproducten. Kortom, genoeg inspiratie voor chef-kok Mark van der Horst en zijn brigade om u met ware smaaksensaties te verwennen.  Onze sommelier Rik Ficheroux begeleid voor u de gerechten met uitsluitend afgestemde wijnen.

4 gangen

wijnarrangement

***

6 gangen

wijnarrangement

***

8 gangen

€ 77,50

wijnarrangement

€ 48,00

(het Chefsmenu is uitsluitend per tafel te bestellen)

 

Menu Ruitersbosch

Voor een vaste prijs kunt u genieten van een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en dessert naar keuze.

Tonijn

little gem | olijven | suikerboon | basilicum

of

Runderlende

gepekeld | tomaat | zwarte look | basilicum

***

Roodbaars

venkel | gember | radijs | gepofte paprika

of

Boederij eend

rendang | spitskool | paksoi | pinda

***

Bittere chocolade

bramen | rode biet | dragon

of

Kaas

5 soorten | diverse garnituren | supplement €5,00

€38,50

 

À la carte

Voorgerechten

Oesters

Gillardeau nr 3 | vinaigrette | citroen

€ 4,95 p.s.

Bisque

kreeft | rouille | tomaat

€ 16,75

Hamachi

komkommer | wasabi | yoghurt | koriander

€ 20,50

Buikspek

coquille | rettich | miso | enoki | bergamot

€ 18,75

Eendenlever

kwartel | witte ui | tijm | hazelnoot

€ 22,50

Runderlende

gepekeld | tomaat | zwarte look | basilicum

€ 17,50

Hoofdgerechten

Corvina

kokkels | bataat | chorizo | saffraan

€ 28,50

Salade "Riche"

kreeft | eendenlever | pata negra | Truffel

€ 34,50

1/1 kreeft

look | tomaat | basilicum | citroen

€ 45,50

Entrecote "Sashi"

pompoen structuren | bosui | harissa

€ 30,50

Boederij eend

rendang | spitskool | paksoi | pinda

€ 26,50

Desserts

Bittere chocolade

bramen | rode biet | dragon

€ 10,50

Peer

specerijen | kwark | gorgonzola

€ 10,50

Kersen

karamel | munt | Rodenbach fruitage

€ 10,50

Kaas

5 soorten | diverse garnituren 

€ 15,00

Fine wining

Onze sommelier begeleid voor u de gerechten met uitsluitend afgestemde wijnen.

Onze wijnen »

Fine lunching

Geniet in een bosrijke omgeving van een heerlijke salade of een van onze lunchgerechten.

Lunchkaart »

Proef de sfeer van Ruitersbosch