VOORGERECHTEN
Oesters | Oesterij Special nr.3 | naturel
3 stuks 11,50 | 6 stuks 23
Oesters | Ceviche Style
3 stuks 15,50 | 6 stuks 31
Heilbot | avocado | jalapeño | karnemelk
23,50
Bisque | kreeft | rouille | saffraan
21,50
Knolselderij gegaard in zoutkorst | witlof | tijm | wintertruffel | V
22,50
Rund | geschroeid | rode kool | ui | hazelnoot
24,50
Paling | bloemkool | dashi | zwarte knoflook
29,50
Mabre | ganzenlever | Iberico Bellota | pickles | zuurdesem
29,50
HOOFDGERECHTEN
Kreeft | tomaat | knoflook | zeekraal
halve kreeft 27 | hele kreeft 54
Skrei | mossel | aardappel | tomaat | choronsaus
31,50
Snoekbaars | kreeft | pompoen | Singapore Chili
37,50
Risotto | eryngii | groene asperge | Belper Knolle | V
30,50
Boerderij eend | biet | zwarte bes | balsamico
31,50
Runderhaas | sukade | pastinaak | witlof | geroosterde knoflook
42,50
Zwezerik | zuurkool | appel | saus Albufera
39,50
DESSERTS
Bloedsinaasappel | yoghurt | rozemarijn | honing
13,50
Dame Blanche 2.0
15,50
Kaas van “Het Kaasatelier” | 5 stuks | diverse garnituren
17,50


LUNCHMENU
Elke dag serveren wij een wisselend lunchmenu.
Dit is te bestellen van 12.00 tot 14.30 uur.
2 gangen 44,-
3 gangen 52,-

WANDELING DOOR DE KAART
Heilbot | avocado | jalapeño | karnemelk
***
Skrei | mossel | aardappel | tomaat | choronsaus
***
Knolselderij gegaard in zoutkorst | witlof | tijm | wintertruffel
***
Snoekbaars | kreeft | pompoen | Singapore Chili
***
Boerderij eend | biet | zwarte bes | balsamico
***
Bloedsinaasappel | yoghurt | rozemarijn | honing
Kaas van “Het Kaasatelier” | 5 stuks | diverse garnituren | supplement 5
—
4 gangen 59,50 | bijpassende wijnen 36
Heilbot | Skrei | Boerderij eend| Bloedsinaasappel of Kaas
5 gangen 69,50 | bijpassende wijnen 45
Heilbot | Skrei | Knolselderij | Boerderij eend | Bloedsinaasappel of Kaas
6 gangen 79,50 | bijpassende wijnen 54
Heilbot | Skrei | Knolselderij | Snoekbaars | Boerderij eend | Bloedsinaasappel of Kaas
De ‘Wandeling door de kaart’ serveren wij per tafel. Geef allergieën en dieetwensen vooraf door, dan houden wij er graag rekening mee.
Bij wijzigingen in het menu rekenen wij een supplement.

WANDELING DOOR DE KAART
Makreel | Tom kha kai | bosui | enoki
***
Zeebaars | kokkeltjes | venkel | nantuasaus
***
Ravioli | pompoen |aubergine| curry | V
***
Tarbot | ossenstaart | pastinaak | shiitake
***
Runderhaas | Stroganoff
***
Peer | crumble | pecannoot | specerijen
Kaas van “Het Kaasatelier” | 5 stuks | diverse garnituren | supplement 5
—
4 gangen 55 | bijpassende wijnen 34
Makreel | Zeebaars | Rund | Peer of Kaas
5 gangen 65 | bijpassende wijnen 42,50
Makreel | Zeebaars | Ravioli | Rund | Peer of Kaas
6 gangen 75 | bijpassende wijnen 51
Makreel | Zeebaars | Ravioli | Tarbot | Rund | Peer of Kaas
De ‘Wandeling door de kaart’ serveren wij per tafel. Geef allergieën en dieetwensen vooraf door, dan houden wij er graag rekening mee.
Bij wijzigingen in het menu rekenen wij een supplement.