Geniet van een heerlijke lunch

De keuken van Ruitersbosch is Frans georiënteerd. Met invloeden uit ons eigen land en het zuiden van Europa. De witte brigade werkt uitsluitend met duurzame en dagverse ingrediënten. De menukaart wisselt met elk seizoen en staat in het teken van ambachtelijkheid zoals het bereiden van eigen fonds, soepen, sauzen en patisserie.

scroll

Keuzemenu €39,-


Coquille | doperwt | zwarte knoflook | pomelo
Texelaar Lam | pastrami | witte asperge | vadouvan
Bao pao | linzencurry | suikersla | radijs | V

***

Roodbaars | bospeen structuren | zeekraal | schaaldierenjus
Kalfshaas | witte asperge | morieljes | lamsoor | supplement krokante zwezerik €5,50
Witte asperge | scharrelei | postelein | truffel | V

 ***

Rijsbergse aardbeitjes | rabarber | witte chocolade |limoen
Kaas van “Het Kaasatelier” | 5st. | diverse garnituren | supplement €5,-

De gerechten van het keuzemenu zijn los te bestellen:

Voorgerecht                 €14,50
Hoofdgerecht               €25,50
Dessert                        €10,50 
Kaas                            €15,00
Huisgemaakte friet      €4,50

 

 

Oesters | Gillardeau | nr. 3 | vinaigrette
€5,25 p.s.

I/2 Kreeft | Bellevue | jonge sla | mayonaise
€21,50

Bisque | kreeft | tomaat | rouille
€16,50

1/1 Kreeft uit de oven | zee groentjes | knoflook
€43,00

Passiefruit | bittere chocolade | gember
€10,50

 

Heeft u allergieën en of dieetwensen geeft dit dan alstublieft aan. Niet alle ingrediënten worden vernoemd op de kaart.  

  

Fine wining

Onze sommelier begeleid voor u de gerechten met uitsluitend afgestemde wijnen.

Onze wijnen »

Proef de sfeer van Ruitersbosch